Az Inside-D Belsőépítészeti Kft igényes belső terek kialakítására vállal megbízásokat.

Az INSIDE-D Belsőépítészeti Kft 1997-ben alakult Budapesten. A cég tevékenységi köre belsőépítészeti projektek teljes körű kivitelezését foglalja magába, a tervezéstől, a gyártáson át, egészen a beszerelésig. A cég profilját elsősorban az egyedi, magas minőségű belsőépítészeti projektek alkotják, de feladatkörünk és tapasztalataink felölelik a bútoripar és belsőépítészet teljes palettáját. A cég több mint 20 éves működése során a legmagasabb minőséget célozta meg és megbízható partnernek bizonyult valamennyi megbízása kapcsán.

A klasszikus faipari munkákon kívül komplex belsőépítészeti kivitelezéseket végez, úgymint üveg-, fém-, kárpitosipari, burkolási-, festési-, parkettázási- gipszkarton munkákat.

A fentieken túl cégünk nyitottnak mutatkozik bármely belsőépítészeti projekt irányába, méretei és tapasztalata pedig lehetővé teszik, hogy rugalmasan reagáljon bármely megbízás esetén, a minőség és a megbízhatóság szellemében.

TERET NYITUNK EGYEDI ELKÉPZELÉSEINEK, STÍLUST ADUNK A TÉRNEK

Cégünk vállalja komplett irodák, üzletek, éttermek, lakások belsőépítészeti tervezését:

  • arculat tervezés
  • belsőépítészeti 3D számítógépes látványtervezés
  • egyedi bútortervezés
  • világítástervek

Asztalosipari gyártási tevékenységünket vidéki üzemünkben 8-10 fő felkészült asztalos szakmunkás, faipari mérnök irányítása mellett végzi. Helyszíni szerelési munkák kivitelezésére külön szerelő csoport tevékenykedik, a projekt igényeinek megfelelően kialakított létszámmal.

Termékeink tetszőleges méretben, az igényeknek megfelelően, helyszíni méretfelvételt követően, személyre szabva készülnek .

Brandek jönnek brandek mennek , de a kézműves munkának mindig lesz jövője.

Cégünk fennállásának 20 éve alatt az egyénre szabott megoldások mellett tette le a voksát.

Deák Attila
ügyvezető